Install our Chrome Extension     Install Now
×
PriceTrackrr by IndiaDesire.com Telegram Channel by IndiaDesire.com PriceTracker by IndiaDesire.com
Online Shopping Offers, Coupons, Recharge Deals & Flipkart Amazon Mobile Price List

Amazon Quiz Contest All Answers Today 29th March 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Exciting Prizes

11145926 Views
   4.3 ( 139223 votes) Posted By : Ravi Singh         22:16    
ANSWERS UPDATED
India Desire : Amazon Quiz Contest All Answers Today 29th March 2020: Answer the Questions and Stand A Chance To Win Exciting Prizes




Amazon Quiz Answers, Amazon App Quiz Contest Answers, Amazon Today 29th March 2020 Quiz Answers

Amazon Is Back with Another Quiz Contest 'Amazon Today Quiz Contest' In Which users have to answer the questions and stand a Chance to Win Exciting Prizes. All Amazon Quiz Answers For 29th March 2020 Updated Below. Offer Is Valid For All Amazon Users. Read And Follow Below Mention Steps To Avail Amazon Quiz Contest.

 

Never Miss A Online Loot Deal: Join Our Telegram Channel Today

 

Click Here For OYO Q Quiz Answers [Daily Quiz Contest]

 

Amazon Quiz Answers:

Amazon Today Quiz Answers [29th March 2020, 8AM To 12PM]

Answer and stand a chance to win Exciting Prizes

Answers Will Be Updating At 8AM.......

 

 

 

 

28th March Amazon Quiz Answers->

Question 1. Which car manufacturer makes the Electric Vehicle known as Leaf?
Answers – Nissan

Question 2. Which player scored 2 goals for Atletico de kolkata in the final on Saturday to claim an unprecedented third Indian Super League title?
Answers – Javier Hernandez

Question 3. ‘The Adventures of a Daredevil Democrat’ chronicles the story of which former Indian Chief Minister?
Answers – Biju Patnaik

Question 4. In which city are the recently restored tombs of Taramati and Premamati located?
Answers – Hyderabad

Question 5. What kind of device is SuCheck, developed with assistance from the Indian Council of Medical Research?
Answers – Glucometer

 

Amazon Today's Quiz Contest Terms:

  1. This Contest will commence on 29th March 2020 From 8:00:00 A.M. (IST) To 12:59:59 P.M. (IST) (“Contest Period”) 
  2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App ("Amazon.in App").
  3. Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  4. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  5. The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots.
  6. The declared lucky winner(s) will be eligible for winning Exciting Prizes

 

**More Amazon Quiz Answers**

Amazon Veet Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 10000 Pay Balance

Question 1:- Is Veet dermatologically tested?
Answer:- Yes

Question 2:- According to the video, Veet is your ‘_____ salon’. Fill in the blanks.
Answer:- 5 minutes

Question 3:- Which statements are TRUE about Veet creams, as per the previous video?
Answer:- All of the above

Question 4:- Veet cream comes with a spatula for easy application. True or False?
Answer:- True

Question 5:- Who is the brand ambassador for Veet creams? Hint: She’s featured in the video as well
Answer:- Shraddha Kapoor

 

Amazon Business Extra Saving Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 20000 Pay Balance

Question 1. In contexts to businesses and tax, what is the full form of GST?
Answer:- Goods and Service Tax

Question 2. Amazon Business is a program within Amazon.in that provides several benefits to businesses shopping from the site. Which of these is a benefit it offers?
Answer:- All of these

Question 3. Amazon Business started in India in 2017, and is present in only 1 other country in Asia apart from India. Which country is it?
Answer:- Japan

Question 4. You can purchase in bulk and avail quantity discounts in your business account. True/False?
Answer:- True

Question 5. What is the fee for converting your existing Amazon.in account to an Amazon Business account?
Answer:- It’s free of cost

 

Amazon Mivi Duopods Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Mivi Duopods M40

Question 1:- The DuoPods M40 are the latest edition of wireless headsets, launched recently by Mivi.
Answer:- True

Question 2:- Which famous Youtuber is the Brand Ambassador for Mivi DuoPods M40?
Answer:- Bhuvan Bam

Question 3:- Does the Mivi Duopods M40 support Bluetooth 5.0?
Answer:- Yes

Question 4:- Which of the following is NOT a feature of the Mivi Duopods M40?
Answer:- Can bake Pizzas

Question 5:- Mivi Duopods M40 comes in which of these colors?
Answer:- Black

 

Amazon Samsung Galaxy M31 Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Samsung Galaxy M31

Question 1:- The new Samsung Galaxy M31 comes in two storage variants – 6+128 GB and __. Choose the second variant from the below options.
Answer: 6+64GB Storage

Question 2:- Which of these is a feature of the Samsung Galaxy M31?
Answer: All of the above

Question 3 :- The new Samsung Galaxy M31 packs a 6000mAh battery that supports ______.
Answer: 15W fast charging

Question 4:- Which of these phrases is associated with the Samsung Galaxy M31?
Answer: Mega Monster

Question 5:- Samsung will soon launch another M-series product. Guess the name of it.
Answer: Samsung Galaxy M21

 

Amazon Redmi 8A Dual Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Redmi 8A Dual

Question 1:- What is the battery capacity of Redmi 8A Dual?
Answer:- 5000mAh

Question 2:- What colors do the Redmi 8A Dual come in?
Answer:- All of the above

Question 3:- Does Redmi 8A Dual Support Dual volte?
Answer:- Yes

Question 4:- Which Qualcomm Snapdragon Processor used in Redmi 8A Dual?
Answer:- Qualcomm Snapdragon 439

Question 5:- What is the maximum memory variant available in Redmi 8A Dual?
Answer:- 32 GB

 

Amazon Oppo Reno3 Pro Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Oppo Reno 3 Pro

Question 1:- Which of These is a Unique feature of the OPPO Reno3 Pro?
Answer:- World’s First 44MP Dual Punch Hole Camera

Question 2:- How much is the Digital zoom for OPPO Reno3 Pro?
Answer:- 20x Zoom

Question 3:- How many Rear Cameras are present in OPPO Reno3 Pro?
Answer:- 4

Question 4:- The OPPO Reno3 Pro comes with a _______ Display. Fill in the Blanks?
Answer:- 6.4 inch Super AMOLED Full Screen Display

Question 5:- Which of these is NOT Camera Feature of the OPPO Reno3 Pro’s Camera?
Answer:- X-Ray Vision

 

Amazon Samsung Galaxy S20 Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Samsung Galaxy S20

Question 1:- Which of these is a zoom features in the Galaxy S20’s camera – which lets you zoom at far-away objects?
Answer:- Space zoom

Question 2:- __ is a feature on the Galaxy S20 which can turn any frame of an 8K video shot on Galaxy S20 into a 33MP picture. What is it called?
Answer:- 8K Video snap

Question 3:- Galaxy S20 Ultra comes with a battery capacity of?
Answer:- 5000 mAh

Question 4:- Galaxy S20 Ultra has a __MP primary rear camera?
Answer:- 108MP

Question 5:- Samsung S20 has refresh rate of 120Hz. The main advantage of high refresh rate in a phone is that it results in a smoother picture
Answer:- True

 

Amazon Saheli Quiz Answers

Answer the Questions and Stand a Chance To Win Rs 10000

1.  When is women’s day celebrated across the world?
Ans. 8th March

2. The ___ Amazon program aims at empowering women entrepreneurs and support these women to sell their products on Amazon. (Fill in the blank)
Ans. Amazon Saheli

3. Amazon has partnered with Mann Deshi Foundation and COWE(Confederation of Women Entrepreneurs) for the Amazon Saheli program. What is their main objective?
Ans. To boost women entrepreneurship in the country

4. Amazon Saheli supports women entrepreneurs with benefits such as training, free imaging and cataloging services, subsidized fees, management support and enhanced discoverability through a separate storefront. (True or False).
Ans. TRUE

5. Name the online platform launched by the Ministry of Women and Child Development to support women entrepreneurs?
Ans. Mahila E-haat

 


PriceTrackrr by IndiaDesire.com PriceTrackrr by IndiaDesire.com



How To Get/Claim:

How To Play Amazon Quiz Contest?

1. Download Amazon App

2. Open App

3. Scroll Down And Click On Quiz Banner

4. Click On Play Now

5. Give Above Answers And Play Quiz

6. And Chance To Win Exciting Prizes

 

Note: If You are Not Seeing Amazon Quiz Page in your App then Search 'Quiz' or 'Funzone'. You will see 1st Result as 'FunZone', win prizes with Games & Quizzes' >>Open It>> You will see Today's Quiz.


If The above Link doesn't work Click here

 

 


Raise Your Voice:
Subscribe us for Alerts
We offer 100% privacy of your Data. It will not be shared with any third party.
Name:  
Email:  
 

Back to Top